Det er nå klart for å gå i gang med elevundersøkelsen høsten 2018.

Gratulerer med skoleplassen, og velkommen som elev ved Andøy videregående skole. Vi håper du får en fortsatt fin sommer, og at du er godt motivert til å ta fatt på læringsarbeidet ved oppstart av nytt skoleår. Vi ser fram til å treffe deg, og er motivert til å bidra for at du skal lykkes med utdanningen din.

Fra 1. august 2016 er det en fraværsgrense i videregående skoler. Hensikten er å motivere elevene til jevn innsats, og å forhindre skulk.

Fylkesråd for utdanning, Hild-Marit Olsen (Ap)

Andøy videregående skole er den første skolen i Nordland som er miljøfyrtårnsertifisert.

Søk om stipend når du får skoleplass

Skoeruta for skoleåret 2016 - 2017 er nå klar.