Jublende ungdom

Det er nå klart for å gå i gang med elevundersøkelsen høsten 2018.

Andoyvgs

Gratulerer med skoleplassen, og velkommen som elev ved Andøy videregående skole. Vi håper du får en fortsatt fin sommer, og at du er godt motivert til å ta fatt på læringsarbeidet ved oppstart av nytt skoleår. Vi ser fram til å treffe deg, og er motivert til å bidra for at du skal lykkes med utdanningen din.

fravær.jpg

Fra 1. august 2016 er det en fraværsgrense i videregående skoler. Hensikten er å motivere elevene til jevn innsats, og å forhindre skulk.

Andøy vgs

Fylkesråd for utdanning, Hild-Marit Olsen (Ap)

Andøy videregående skole er den første skolen i Nordland som er miljøfyrtårnsertifisert.

Ellen.jpg

VGS - Lånekassen

Søk om stipend når du får skoleplass