Informasjon til elever og foresatte

Klikk for stort bildeJeg regner med alle er kjent med den situasjonen vi står overfor, hvor skolene over hele landet er stengt for klasseromsundervisning. Vi jobber for å tilrettelegge for gode læringsaktiviteter i alle fag. Informasjon om dette blir fortløpende lagt ut til elevene på Its learning.

Timeplanen for den enkelte elev følges. Det er derfor viktig at elevene opprettholder en normal døgnrytme, slik at de er klar til å ta fatt på læringsarbeidet fra morgenen av. Elevene kan ikke være på jobb på dagtid, da vil de få fravær.

Dette er en ny og utfordrende situasjon for oss alle, og vi jobber for å få på plass gode rutiner for å få til en tett og helhetlig oppfølging av den enkelte elev. Vi ønsker at elevene skal oppleve å bli godt ivaretatt.

Vi vet ikke hvor lenge denne situasjonen vil vare. Vi må jobbe sammen, og det er viktig at foresatte bidrar for å skape gode rutiner og arbeidsvaner for ungdommene.

Vi er åpne for innspill, og ber dere ta kontakt dersom dere har tilbakemeldinger eller innspill til oss.

Vi viser også til Nordland fylkeskommune sin hjemmeside for oppdatert informasjon https://www.nfk.no/koronavirus/

Ellen Ingebrigtsen