Trenger du noen å snakke med?

Klikk for stort bilde Ta kontakt med elev- og lærlingetjenesten på skolen. Elevtjenesten er tilgjengelig også i påsken

Hverdagen endret seg brått, og vi er alle i en ny og uvant situasjon som ingen av oss har vært i før.

Vi vil minne om at elever som ønsker noen å snakke med er velkommen til å ta kontakt med elev- og lærlingetjenesten. Det samme gjelder hvis du er foresatt og har behov for å komme i kontakt med oss.

Vi er tilgjengelig på telefon og epost, og kan også treffes på Skype. Alle, med unntak av Helsesykepleier, er også mulig å nå via ItsLearning

Det kan gjelde utfordringer med ny skolehverdag, bekymringer, spørsmål, behov for hjelp eller bare ønske om en prat.

Rektor: Ellen Ingebrigtsen, tlf: 90520462, epost: elling@vgs.nfk.no

Miljøterapeut: Bjørg Nina Markussen, tlf: 99043060, epost: bjomar@vgs.nfk.no

Rådgiver yrkesfag: Bjørg Nina Markussen, tlf: 99043060, epost: bjomar@vgs.nfk.no

Rådgiver studiespesialisering: Siri Henriksen, tlf: 93806113, epost: sirhen@vgs.nfk.no Siri har også ansvar for yrkesrådgiving på romteknologi

Særskilt tilrettelagt opplæring (STO): Trine Pareli Seines, tlf: 95284873, epost: trisei@vgs.nfk.no

Oppfølgingstjenesten (OT): Geir Malvik, tlf: 91334811, epost: geimal@vgs.nfk.no

Helsesykepleier: Henriette Pettersen, tlf: 46807857 (direkte) eller 76115120 (Helsestasjonen), epost: henriette.pettersen@andoy.kommune.no

Andøy kommune sin informasjonstelefon om Korona: tlf. 94179513 mellom kl. 8-21 på hverdager, og mellom kl. 10-21 i helgene. I påsken vil kommunens informasjonstelefon være også være tilgjengelig. Se kommunens hjemmeside for mer informasjon: http://www.andoy.kommune.no/korona-info/nye-apningstider.103485.aspx

Følg gjerne Andøy kommune sin Facebookside for å få informasjon om det som skjer lokalt.

Dere finner også kontaktinformasjon til alle ansatte på skolens hjemmeside: http://www.andoy.vgs.no/om-skolen/ansatte/

Mange gode ønsker fra oss i elevtjenesten ❤

Eleven har rett til opplæring, og denne kan foregå på ulike måter.

Regjeringen har fastsatt midlertidige fraværsregler som skal gjelde i perioden 24. august til 31. oktober.

Elever og ansatte som har milde luftveissymptomer og sykdomsfølelse skal ikke møte på skolen, men holde seg hjemme til allmenntilstanden er god.

Gratulerer med elevplass på Andøy videregående skole.

På Andøy videregående skole blir undervisningen flyttet fra klasserommet og ut i verdensrommet. Skoleåret inkluderer både rakettoppskytninger, studietur til romteknologisentre i USA, spennende og utfordrende fag og nye venner.

Skoleruta for Andøy videregående skole 2020 - 2021 er nå klar.

Regjeringen har bestemt at alle muntlige, muntlig-praktiske og praktiske eksamener i videregående skole avlyses våren 2020.

Vi minner våre elever om at det ikke er lov å legge ut krenkende materiale om medelever eller skolens personale på internett, heller ikke digitalt distribuere materiale (lyd, tekst, bilde, film) om medelever/ansatte uten personens samtykke.

Den nye skolehverdagen etter koronautbruddet stiller nye krav til både elever og lærere. Under får du vite hvordan skolen har tenkt at vi skal løse denne vanskelige situasjonen.

Fylkeskommunen har opprettet egne nettsider hvor vi blir informert om hvordan vi skal forholde oss til viruset.