Vi minner våre elever om at det ikke er lov å legge ut krenkende materiale om medelever eller skolens personale på internett, heller ikke digitalt distribuere materiale (lyd, tekst, bilde, film) om medelever/ansatte uten personens samtykke.

Ta kontakt med elev- og lærlingetjenesten på skolen.

Den nye skolehverdagen etter koronautbruddet stiller nye krav til både elever og lærere. Under får du vite hvordan skolen har tenkt at vi skal løse denne vanskelige situasjonen.

Jeg regner med alle er kjent med den situasjonen vi står overfor, hvor skolene over hele landet er stengt for klasseromsundervisning. Vi jobber for å tilrettelegge for gode læringsaktiviteter i alle fag. Informasjon om dette blir fortløpende lagt ut til elevene på Its learning.

Fylkeskommunen har opprettet egne nettsider hvor vi blir informert om hvordan vi skal forholde oss til viruset.

Nettavisen har gitt ut et magasin om skole og utdanning.
Her finner du også en artikkel om Romteknologilinja ved Andøy videregående skole.

Informasjon til foreldre og foresatte om Elevundersøkelsen som skal gjennomføres ved Andøy videregående skole i uke 47 og 48.

Fra 1. august 2016 er det en fraværsgrense i videregående skoler. Hensikten er å motivere elevene til jevn innsats, og å forhindre skulk.