Trenger du noen å snakke med?

Klikk for stort bilde Ta kontakt med elev- og lærlingetjenesten på skolen. Elevtjenesten er tilgjengelig også i påsken

Romteknologiklassene er allerede på plass, og mandag 11. mai er det flere klasser som kan komme på skolen.

Gradvis gjenåpning av skolen

Regjeringen har bestemt at alle muntlige, muntlig-praktiske og praktiske eksamener i videregående skole avlyses våren 2020.

Vi fortsetter undervisningen på digitale plattformer etter påske for alle elever.

Vi minner våre elever om at det ikke er lov å legge ut krenkende materiale om medelever eller skolens personale på internett, heller ikke digitalt distribuere materiale (lyd, tekst, bilde, film) om medelever/ansatte uten personens samtykke.

Den nye skolehverdagen etter koronautbruddet stiller nye krav til både elever og lærere. Under får du vite hvordan skolen har tenkt at vi skal løse denne vanskelige situasjonen.

Jeg regner med alle er kjent med den situasjonen vi står overfor, hvor skolene over hele landet er stengt for klasseromsundervisning. Vi jobber for å tilrettelegge for gode læringsaktiviteter i alle fag. Informasjon om dette blir fortløpende lagt ut til elevene på Its learning.

Fylkeskommunen har opprettet egne nettsider hvor vi blir informert om hvordan vi skal forholde oss til viruset.

Nettavisen har gitt ut et magasin om skole og utdanning.
Her finner du også en artikkel om Romteknologilinja ved Andøy videregående skole.

Informasjon til foreldre og foresatte om Elevundersøkelsen som skal gjennomføres ved Andøy videregående skole i uke 47 og 48.