Gratulerer med skoleplassen, og velkommen som elev ved Andøy videregående skole. Vi håper du får en fortsatt fin sommer, og at du er godt motivert til å ta fatt på læringsarbeidet ved oppstart av nytt skoleår. Vi ser fram til å treffe deg, og er motivert til å bidra for at du skal lykkes med utdanningen din.

Fra 1. august 2016 er det en fraværsgrense i videregående skoler. Hensikten er å motivere elevene til jevn innsats, og å forhindre skulk.

Fylkesråd for utdanning, Hild-Marit Olsen (Ap)

Andøy videregående skole er den første skolen i Nordland som er miljøfyrtårnsertifisert.

Søk om stipend når du får skoleplass

Skoeruta for skoleåret 2016 - 2017 er nå klar.

Politiet i Nordland i samarbeid med Nordland fylkeskommune og kommunene i Nordland vil med

dette nå hver enkelt skoleelev og deres foresatte med viktig informasjon i tilknytning til de siste tids

hendelser med trusler mot skoler.

8. og 9. februar har vi stand på utdanningsmessen i Bodø