Trenger du noen å snakke med?

Klikk for stort bilde Ta kontakt med elev- og lærlingetjenesten på skolen. Elevtjenesten er tilgjengelig også i påsken

Du finner disse sidene her.

Informasjon til foreldre og foresatte om Elevundersøkelsen som skal gjennomføres ved Andøy videregående skole i løpet av november måned.

Eleven har rett til opplæring, og denne kan foregå på ulike måter.

Regjeringen har fastsatt midlertidige fraværsregler som skal gjelde i perioden 24. august til 31. oktober.

Elever og ansatte som har milde luftveissymptomer og sykdomsfølelse skal ikke møte på skolen, men holde seg hjemme til allmenntilstanden er god.

Gratulerer med elevplass på Andøy videregående skole.

På Andøy videregående skole blir undervisningen flyttet fra klasserommet og ut i verdensrommet. Skoleåret inkluderer både rakettoppskytninger, studietur til romteknologisentre i USA, spennende og utfordrende fag og nye venner.

Skoleruta for Andøy videregående skole 2020 - 2021 er nå klar.

Regjeringen har bestemt at alle muntlige, muntlig-praktiske og praktiske eksamener i videregående skole avlyses våren 2020.

Vi minner våre elever om at det ikke er lov å legge ut krenkende materiale om medelever eller skolens personale på internett, heller ikke digitalt distribuere materiale (lyd, tekst, bilde, film) om medelever/ansatte uten personens samtykke.